torsdag 18 december 2008

Kvällsfix

Har precis mailat Gustaf en lista med lite mixningsynpunkter som vi hade i bandet. Några små saker bara för vi ska blir riktigt, riktigt nöjda. Som att virveln ska fram lite i ena låten och att han gärna får lägga lite autotuner på min sång på en låt. Jodå. Det ska inte hymlas med att vi faktiskt använder sådana grejer för att få det hela att låta lite bättre. Det kan vara så förödande att försöka rätta till en falsk ton i en i övrigt perfekt tagning och då är det väldigt smidigt med ett program som rättar till just den tonen. Men överlag har vi inte använt den speciellt mycket. På en låt lät det dock som att det var autotuner på sången genom att den blev lite hoppig på ett ställe, trots att det inte var det (autotuner alltså) på den. Men då la vi på den effekten och så lät det inte som att det var det längre. Konstigt men praktiskt.

Annars har jag dammsugit, diskat, handlat, varit på valberedningsmöte i kyrkan och varit ute och promenerat bredvid Julia idag. Och då menar jag verkligen promenerat bredvid henne. Hon är inte så jätteintresserad av att gunga och sånt just nu, det är roligare att bara gå omkring och titta på husen och allt annat. Så vi gick omkring i nästan en timme, tror att det är bra motion för henne!

Imorrn ska Bella jobba lite på förmiddagen. Jag har inga planer. Vore kul att fika med någon, nån som är sugen?

Och just ja. Glömde svara på mors mail om julklappar. Förlåt! Tänkte sms:a men glömde det också. Kan väl skriva här att Julia gärna vill ha fina, tuffa och söta kläder i storlek 92. Marcus önskar sig ett nytt gitarrfodral eller att någon duktig kan hjälpa till och byta dragkedjan i det gamla. Och så skulle han vilja att den gamla gitarrförstärkaren (märke: Traynor) som står i en garderob hemma i styrstad blev lagad.... En extern hårddisk skulle också vara bra. Och en god parfym. Men sen så önskar han sig mest julefrid och att folk i hans närhet (och andra också såklart...) ska få vara glada.

Nu ska jag strax hälla upp knäck som Bella kokat i formar och sen ska vi äta Ris ala malta som hon också har gjort nu. Hon är en riktig fena på julgodis!

Hejhej

Inga kommentarer: