lördag 29 november 2008

Del 3.

Bella gjorde hemmapizza idag, glassigt värre! Tyvärr har inte Julia varit på något bra matätarhumör idag, hon åt knappt någon lunch och bara några tuggor av pizzan, som var riktigt god. Vi misstänker att hon har en tand som alldeles strax bryter kommer igenom tandköttet och att det gör ont att äta då, men å andra sidan så gick det väldigt bra att få ned lite efterrätt (pannacotta) så det verkar som att det är lite skillnad på vilken mat som gör ont att äta... I vilket fall så blir det inte så rofullt och mysigt att äta gott hemma när Julia skriker och gråter så fort man försöker få henne att äta åtminstone en sked mat. Tyvärr.

Och nu har vi kollat på en film som hette The Bucket list med Jack Nicholson och Morgan Freeman i huvudrollerna. Rätt så bra faktiskt, lite sorglig också, men upplyftande på det stora hela.

I morgon ska vi till Habo för att gå på adventsgudstjänst. Bella ska ha hand om barnkören och vi hoppas på mycket julkänslor. Vi har förresten försökt att adventspynta lite här hemma, men av tre adventsljusstakar är det bara en som fungerar... Och ljusslingan till balkongen är av på flera ställen så den måste vi också laga. Tråkigt att saker ska gå sönder fastän de bara står i ett skåp och väntar på att få bli framplockade... Jaja. Vi får hoppas att vi får ordning på grejerna ändå.

Missade också ett födelsekalas vi hade tänkt att svänga förbi på i tron att det var i morgon den var. Sen när vi ringde för att dubbelkolla att det var i morgon och att det var ok att vi kom förbi visade det sig att det var idag som det var... Då hade vi precis lagt Julia och tyckte att det kändes rätt onödigt att ge sig av hemifrån. Synd!

Jojo. Julia har fått gunga idag i alla fall. Bella var ute med henne en bra stund på förmiddagen och jag fick sovmorgon. Bra kombination.

Här kommer också den tredje delen i Hovstallet. Det börjar bli spännande nu va?

Inga kommentarer: