tisdag 11 november 2008

En tisdag med inbrott.

Bella har haft inbrott på sitt jobb idag. Eller igår. Det vet man kanske inte säkert, men det var i alla fall idag som det upptäcktes. Hennes jobbdator och hennes ryggsäck blev snodda, men som tur var sparas allting som hon gör på sin dator automatiskt på deras server så inget av hennes arbete hade blivit förstört. Det var ju skönt i alla fall. Men det är väldigt obehagligt och oerhört irriterande att det finns människor som faktiskt gör sådant här idiotiskt. Att gå in i en kyrkas lokaler och dra runt alla grejer och sno dyra, viktiga saker. Så oempatiskt. Så egoistiskt. Så sjukt.
Blir nästan lite rädd för mig själv när jag tänker på vad jag spontant känner att jag skulle vilja göra med dem som gör sånt här mot andra. Tänker man inte på vilka problem man orsakar? Och nu var det inte ens i ett hem det hände. Det är ju ännu värre då! Några vänner till oss hade inbrott förra veckan och det enda de snodde var guld. Som tur var hittade de inte de finaste sakerna så de fick bara med sig smycken för kanske 1000 spänn. Men osäkerheten och känslan av att ha blivit utnyttjad finns ju kvar så väldigt mycket längre än den tid de där 1000 kronorna räcker för pundarna som gjort inbrottet. Usch.

Jaja. Axel S var här ikväll i alla fall, det var trevligt. Vi testade lite nytt låtmaterial, pillade med konvolutet till Ep:n och käkade kräm, mackor och pepparkakor. Snackade lite med Hovbäck på webben sen också och det känns skönt att vi börjar bli lite peppade att spela igen med Sparrow. Ska väl styra upp ett rep snart. Det behövs.

Julia var lite avvaktande mot Axel först, men efter en stund fick han till och med känna på hennes nalle och innan hon gick och la sig vinkade hon hejdå så fint till honom.

Jahapp. Nu har Bella kommit hem och det är dags att sova. Om 8 timmar ska hon åka med tåget igen så nu gäller det för henne att sova 7 kvart i timmen, som min kloka mor brukar säga.

Inga kommentarer: