söndag 23 november 2008

Lördagsfest.

Sitter just nu hemma hos mor och far i Styrstad. Var tvungen att ta en sväng hit för att byta till vinterdäck på bilen eftersom vi ska åka till Danmark på fredag och gärna vill få en så säker resa som möjligt. Far skjutsade precis mor till en av hennes arbetskamrater eftersom de ska på kurs med jobbet söndag-tisdag. Så det blir bara jag och farsan här hemma idag. Sen ska vi hem till bror Mattias med familj och äta kvällsmat vid 20. Det ska bli trevligt!

Igår var vi på en riktigt trevlig, och varm, fest hemma hos Eric och Henna. 30 pers i deras lilla lägenhet gjorde alla element överflödiga och trots öppna fönster höll sig temperaturen stadigt uppe... Men som sagt, väldigt roligt. Känns som att den här hösten är lite av en enda lång ITM-reunion. Först Oskar och Mias bröllop, sen ITM:s 10 årsjubileum och sen den här festen då i princip 90% av alla som var där var gamla ITM:are.

Jahapp. Tänkte också bjuda på lite reklam här på bloggen. Första avsnittet om intrigerna bland hästarna på Hovstallet presenteras nedan och all musik ni hör är skriven och inspelad av mig. Slickt och fint. Så vassegod och njut:

1 kommentar:

Anonym sa...

Ey. Det är på onsdag vi ska till Danmark.