söndag 5 oktober 2008

Lördag - bröllopsdag.

Får visst skriva lite retroaktivt igen. Byter min ambition att skriva varje dag mot att skriva ett inlägg om varje dag. Inlägget behöver inte nödvändigtvis skrivas samma dag som den handlar om. Ungefär som det här inlägget alltså.

Jo. Lördagen handlade till stor del om Oskar & Marias bröllop, vilket var väldigt fint. Men dagen började ändå vid 7.30 då vi hade tvätttid. Sen fixade vi så att det skulle vara lite fint i lägenheten, gjorde oss i ordning och sånt fram till lunch då mor/svärmor Monica kom. Då käkade vi mat (Bellas hemlagade köttbullar med potatismos, brunsås och lingonsylt).

Sen drog jag till replokalen för att möta upp med de andra som skulle spela på vigseln. Tre sånger skulle sjungas, Då står jag stark av Särla (Emil Svanängen), Out of Bounds av Oh Laura och Refuge av John Legend. Jag sjöng den förstnämnda. Det gick fint, även om det var lite stressigt. De andra hade nog trott att de hade gott om tid efter repet eftersom vigseln inte var förrän vid 15.30 och hade inte bytt om än. Så det blev inget långt rep, och medan de andra stressade iväg för att byta om och köpa present åkte jag som redan var färdigfinklädd och hämtade Bella och sen tvättade vi bilen och åkte lugnt till kyrkan. Ja... Sen gifte dom sig och allt var fint och gulligt. Det bästa var nog att de hade valt En ny morgon för världen som ingångsmusik. Det var verkligen, verkligen fint.

Festen var också riktigt kul. Det var en väldans massa gamla ITM:are där, vilket gjorde att man hade många att snacka med. Och så var allting så välordnat och avslappnat. Man fick sitta och äta av buffén i lugn och ro och snacka med alla trevliga bordskamrater utan att det kändes stressigt. Bra ordnat.

Sen åkte vi hem och fann lägenheten och allt i ordning. Monica och Julia verkade ha haft det fint och lugnt, eller ja, inte lugnt kanske, men mysigt i alla fall. Skönt!

Hejhej.

Inga kommentarer: