torsdag 9 oktober 2008

På landet.


Axel da man.
Det är skönt att vara på landet, till och med en mulen och fuktig höstdag är fin här. Jag läste någonstans att det var i staden som det "dåliga vädret" uppfanns. Det kan nog stämma. Ute på landet finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder...

Har kollat lite på The day after tomorrow med familjen Gustavsson (föräldrarnaparet dvs.) ikväll. I den filmen finns det knappt några kläder som är bra nog, jättekallt liksom, minus 101 grader celsius, minst. Sliskigt och smörigt är väl också bara förnamnet på filmen men är det amerikanskt så är det. Inte för att alla amerikaner är sådana, men de stora filmerna från landet i väst brukar kunna falla in i de fallgroparna. Fallgropen sliskigt och fallgropen smörigt. Känns också konstigt att se Jack Gyllenhall i en sådan kommersiell roll. Efter att ha sett honom i Brokeback Mountain är det svårt att se honom som en gullig hollywoodyngling.

Julia har i vilket fall njutit i stora drag av att vara i ett stort hus med en massa nya leksaker och en massa barn som har lika mycket energi som hon! Roligast har nog deras Bobby-car varit, men egentligen är det onödigt att rangordna. Allt verkar vara spännande!

Imorrn ska jag och fassan till bilmek för att kolla upp utsläppsvärdena. Det var visst en verkstad som hade lagat lambda-grejen förra året och om det nu är så dåliga värden igen så verkar det ju som att det inte var så värst bra lagat. Så vi ska dit igen. Vore skönt om det gick smidigt att laga.

Ok. Nu blir det en puss och kram till Bellan som sover själv i Jkpg för första gången sen Julia kom till världen, jag älskar dig (Bella alltså. Men även Julia)! Ni andra får ett fast handslag. Om ni är snälla kan det kanske bli en enarmskram också. Men bara kanske...

Hej.

Inga kommentarer: