söndag 19 oktober 2008

Lördag = kalasdag.

Planerna för dagens lördag var att Bella skulle få sitta och öva på alla sånger hon ska spela på högmässan imorrn, att få lite av kräkstvätten tvättad och gå på 25-årskalas hos Paula. Fick också börja dagen med att tränga genom ett berg av disk som blivit kvar sedan gårdagen i och med att vi fick en hel del annat att tänka på. Men såhär i backspegeln så klarade vi av sakerna ganska galant. Hann till och med att köpa en fin present till Pauline, en svart blank ljusstake som hon verkade bli glad för!

På kalaset (som blev mer av en umgängeskväll par emellan eftersom vi var de enda som kunde komma) bjöds det på gott hemlagat bröd och lite senare hemgjord glass med hemgjord kolasås. Smakade väldigt gott! Och just det, hemgjorda maränger serverades det också. Tackar, tackar! Det blev ganska sent men det var skönt att få prata, vi hade en del att prata om märkte vi. Julia kom inte i säng förrän klockan var efter 22, hur sent det blev behöver vi inte tala om. Det är glömt om några veckor ändå...

Imorrn är det upp med tuppen som gäller. Bella ska spela på högmässan klocka 9.30 och vill gärna vara där i god tid innan. I Habo!... Suck. Ibland önskar man att man fick sova på söndagsmornarna. Jaja. Det blir nog trevligt ändå, bara man kommer upp ur sängen liksom.

Hejhej.

Inga kommentarer: