söndag 14 september 2008

Chockrosa

Såhär ser vårt sovrum ut på natten.
Sådärja. Nu har vi precis fixat klart med Bellas hundratals noter som hon ska ha med i morgon när hon börjar sitt nya jobb som sånglärare. Och jag skojar inte. Det är över 100 separata sånger som hon kopierat upp i minst två exemplar som vi har sorterat, satt in i plastfickor och satt i bokstavsordning. Sen gjorde vi/jag ett register på datan över alla sånger så att det skulle vara lätt att hitta. Puhä. Nu måste det sovas.

Poserar vant med städredskapen.

Annars har dagen varit väldigt bra. Fick sovmorgon (ända till kl. 09.00) imorse. Det var riktigt skönt, fast jag hade nog kunnat sova lite till... Men sen har dagen mest bestått av att fixa med Bellas noter och att förbereda gudstjänsten vid kl. 16.00. Julia har även blivit stylad av sin mor. Det blev en 80-talsinspirerad look, med lite 90-talsfleece inblandat också. Ni kan se själva på kortet ovan. Nu kommer Bella och påpekar att det minsann inte var hon som enbart var skyldig till outfiten. Julia hade visst valt ut fleecetröjan helt själv. Hon har öga för det där med stil, lillan.

Imorrn är det småbarnssång för Jöken & Möken. För Böken är det en lång dags jobb som gäller. Åker hemifrån vid 07.05 & kommer hem efter 18.

Godnatt.

Inga kommentarer: